Kjærlighet til kaffe, mennesker
og miljø

Vår drivkraft

Bak etableringen av King Coffee, ligger en drøm om å etablere et selskap som ikke bare tar bærekraft og samfunnsansvar på største alvor, men som skal bevise at det er mulig å bygge sunn og god business gjennom å gjøre verden til et bedre sted. Slik håper vi å inspirere andre til å bygge nye og mer bærekraftige forretningsmodeller.

Vi har utviklet en unik forretningsmodell som allerede begeistrer mange, og hvor verdier som å dele, inkludere, samarbeide og ta hensyn, er sentrale. Næringslivet kan endre menneskers liv, og vi ønsker å representere en kapitalisme som gir en bedre, grønnere og mer inkluderende verden.

Kontorkaffen er en lite post i regnskapet, men et viktig kjøp i bærekraftsammenheng. Helt nødvendige endringer i kaffeindustrien, kan starte med den kaffen du nyter hver dag. Å velge kontorkaffe fra King Coffee, er å vise at du setter handling bak ordet bærekraft.

Vi er til for bedriftseiere som tar sitt samfunnsansvar på alvor. Bedriftseiere som vil servere sine ansatte skikkelig kaffe, og samtidig være trygg på at kaffen bidrar til å gi mennesker i kaffeproduserende land utvikling og bedre liv.

Da vinner alle! 👑☕️

Kontorkaffe med god samvittighet

Vårt kundeløfte

Vi lover at ingen annen kaffeleverandør vil bli bedre tatt i mot av dine ansatte!

Vårt kundeløfte

Vi lover at ingen annen kaffeleverandør vil bli bedre tatt i mot av dine ansatte!