Hopp til innhold

King Coffees kaffemaskiner

Om du og kollegaene dine ønsker ferskbrygget kaffe eller espresso, med eller uten melk, eller kanskje til og med deilig, varm kakao – hos oss kan dere velge akkurat den eller de kaffemaskinene dere vil. Våre minste maskiner passer for bedrifter fra 25 ansatte og oppover, og vår største maskin tåler hva som helst. Det er bare å slappe av, lukke øynene og nyte det sorte gullet. 

Hos King Coffee har vi to hovedleverandører av kaffemaskiner – den sveitsiske juvelen fra familiebedriften Rex-Royal, og den tyske klassikeren siden 1908, Melitta. Ja, du har helt rett, de er oppkalt etter damen som fant opp kaffefilteret.

Felles for dem begge er at de ikke bare leverer maskiner som lager digg kaffe, de er designet og bygget for å vare lenge. Solide kaffemaskiner i skikkelig materiale er nemlig også av stor betydning med tanke på bærekraft – den viktigste maskinen er den du ikke kjøper. Jo færre kaffemaskiner som produseres, desto bedre er det for Moder Jord. Og lommeboken din.

Rex-Royal S1

Med denne nyutviklede, stilige, kompakte og effektive maskinen kan du brygge deg hva du vil av espressobasert kaffe med og uten melk, eller kanskje bare en kopp sort kaffe.  Her får du også en egen beholder for kakao, slik at du kan kose deg litt ekstra når det er kaldt ute. Alt styres fra den interaktive 7 tommers skjermen.

S1 har et nydelig og kompakt design, og den gir deg alle typer varm drikke. Uansett om du ønsker cappuccino med mikroskum i perfekt kvalitet eller en trelags latte macchiato – alt dette og flere spesialiteter kan du nyte med et tastetrykk eller to.

Rex-Royal S2

Dette er en kvalitetsmaskin som i bunn og grunn er identisk med S1, men den er større og har en ekstra beholder for melkepulver om du ønsker det i stedet for fersk melk. Det betyr at du får de samme mulighetene til å få varmt vann, brygge smakfull kaffe og lage deg en deilig, varm kakao fra en 7 tommers skjerm.

Er det mye kø foran kaffemaskinen på jobben din, er det S2 du bør gå for. Her kan du lage to kopper kaffe, espresso, cappuccino eller latte macchiato samtidig. Den kan skreddersys etter hvilke behov dere har, og bygges ut med blant annet kjøleskap og koppvarmere.

Rex-Royal S300

Denne lille og smarte maskinen er omtrent som Rex-Royal S2, men passer for de som trenger litt større kapasitet. Med andre ord – det perfekte valget for små bedrifter, og ikke minst til selvbetjening i restauranter på hoteller. Den er like bra som sine større søsken når det gjelder kvalitet, og du får akkurat de samme drikkene. Og det er enkelt å finne frem til favoritten din siden skjermen er på hele 10,1 tommer.

Med S300 får du varmt vann, perfekt kaffe og espresso med eller uten melk på hele bønner. Den lager silkemyk kakao som vil smake fortreffelig etter en lang dag eller på kontoret – eller for hotellgjester som har gått tur eller vært på ski. Også her kan du kombinere med hylle til glass og kopper og kjøleskap til melk.

Melitta XT7

Her får du en pålitelig og praktisk kaffemaskin, med en helt spesiell funksjon – den er nemlig vedlikeholdsfri. To kverner gjør at du kan ha både kaffe- og espressobønner, og akkurat som på alle våre andre maskiner har du mulighet til å lage deg varm kakao. “Bestillingene” gjør du på en brukervennlig skjerm.

Selv om den er liten, lager XT7 drikker med stor smak. Noe mange setter pris på er at den lager et helt spesielt og luftig skum med masse volum, og du kan velge om det skal være varmt eller kaldt. Dette er en maskin som kan skreddersys, så her er det ingen grunn til å dra til nærmeste kaffesjappe for å få favoritten din – med XT7 får du den på jobben isteden.

Melitta XT8-F

La oss presentere deg for arbeidshesten vår. Dette er en helautomatisk filterkaffemaskin for de store anledninger – på én time kan den lage hele 500 kopper kaffe fra en beholder som rommer tre kilo bønner. Dersom du har et eller flere større arrangementer på gang, kan du forhåndsprogrammere alt på den store skjermen slik at kaffen er klar når de sparkes i gang.

XT8-F er stilig og funksjonell, og kan selvsagt også brukes som en vanlig kaffemaskin. Her er det plass til to typer kaffebønner, to ulike melk – for eksempel med og uten laktose – og varm kakao. Om du ønsker, kan du toppe med Melittas berømte skum. Og som med XT7, renses maskinen automatisk.

Har du spørsmål om kaffemaskinene våre, eller trenger hjelp til å velge? Kontakt oss for en uforpliktende kaffeprat.