Fra kaffekopp til østerssopp

Derfor samler vi inn kaffegrut
Det er 99,8% energi igjen i kaffegruten når den kastes. Sammen sørger vi for at denne ressursen beholdes lenger i kretsløpet. Hovedsakelig ved at det dyrkes gourmet østerssopp på gruten. Dette er å sette hensynet til samfunnet først, slik vårt forretningskonseptet er bygd opp.
Vi må samarbeide om å nå bærekraftsmålene. Vi organiserer et samarbeid mellom kunden, Gruten as og King Coffee. Målet er å kaste mindre kaffegrut og utnytte den ressursen som er i gruten.
Derfor samler vi inn kaffegrut.
Det er 99,8% energi igjen i kaffegruten når den kastes. Sammen sørger vi for at denne ressursen beholdes lenger i kretsløpet. Hovedsakelig ved at det dyrkes gourmet østerssopp på gruten. Dette er å sette hensynet til samfunnet først, slik vårt forretningskonseptet er bygd opp.
Vi må samarbeide om å nå bærekraftsmålene. Vi organiserer et samarbeid mellom kunden, Gruten as og King Coffee. Målet er å kaste mindre kaffegrut og utnytte den ressursen som er i gruten.

1.
Skikkelig kaffe som også har sørget for å gi mennesker bedre liv.
2.
Kaffebønner blir til grut, den lever vi fossilfritt til vår partner Gruten.

