Kaffeopplevelsen

Vi gir både kaffedrikkeren og kaffebonden en bedre hverdag. Men hvordan kan vi på nettsiden få frem hvor godt kaffen vår smaker. Vel, det kan vi ikke. Den må smakes. Og vi har svært mange referanser som vil kunne bekrefte smak. Vi har fokus på disse fire avgjørende områdene.

Premium kaffebønner

Det er egentlig ganske enkelt å servere de ansatte god kaffe på jobben. Du trenger en premium kaffemaskin, men det aller viktigste er selve råvaren.

All vår kaffe er laget på premium arabicabønner. Det sikrer deg myk, behagelig og aromatisk smak. Samtidig betyr premium bønner at kaffebonden får bedre betalt. Noe som gjør ettersmaken bedre også.

Premium kaffemaskiner

Foretrekker dere ferskbrygget kaffe, eller liker dere best espresso/espressobaserte drikker? Eller kanskje kaffedrikker med fersk melk er viktigst? Uansett hva deres preferanser er, så har vi maskinene.

Kaffemaskinene vi har valgt ut, er ikke bare designet for å kunne servere virkelig god kaffe, de er også bygget for å kunne vare lenge. For oss handler også dette om mer bærekraftige valg.

God gammeldags service

Verdien av god service vet du først når du har opplevd det motsatte. Vår service blir utført av fagfolk som er stolte over sitt arbeid og det vi gjør i King Coffee.

Vi tar ekstra godt vare på maskinene, og gjennomfører servicebesøk en gang per måned. Kundene er imponert over vår responstid, serviceinnstilling og pålitelighet. Vi kaller det god, gammeldags service og da forstår du hva vi mener.

God og varig ettersmak

God kaffe smaker enda bedre når man vet man kan nyte den med god samvittighet.

Utviklingen i kaffebransjen er trist. Store aktører har alle muligheter, men gjør lite for å skape utvikling i kaffelandene. Dette forsøker vi å endre sammen med kundene våre.

Når vi sammen bygger skoler som gir jenter utdannelse, og brønner som gir landsbyer rent vann, sørger vi for at mer av verdiskapingen havner hos dem som dyrker kaffen. Slik gjør vi en positiv forskjell, og endrer menneskers liv.

I tillegg er vi med solid margin det grønneste alternativet i bransjen, og det skal vi alltid være! Dette gjør at vi tør å love at ingen annen kaffeleverandør vil bli bedre mottatt av dine ansatte.

Kaffe skal smake godt, også lenge etter at den er drukket. Det er det vi mener med varig god ettersmak.

Kafferegnskapet™

Som kunde hos King Coffee vil dere få deres eget Kafferegnskap, som viser akkurat hvilken forskjell deres bedrift har gjort for vann og utdanning i utviklingsland. 

Dere viser at når bedrifter er innkjøpere kan bedrifter være mer enn bare konsumenter, bedrifter er også samfunnsborgere med innflytelse og ansvar.

Byens beste kontorkaffe - levert med stolthet

Vi kan kontorkaffe og samtlige som har byttet til oss opplever et løft i smak. Snakk med oss så finner vi den beste løsningen for akkurat dere.